fbpx

Lonneke van Ingen-Oirbans (1979) is geboren en getogen in Bergen op Zoom. Op dit moment woont ze samen met haar partner op de Bergse Plaat, ook wel in de volksmond de Bergse Rivièra genoemd. Bijna 20 jaar is ze docent geweest in het Voortgezet onderwijs. Naast het lesgeven van het vak aardrijkskunde was zij vooral graag bezig met begeleiding, coaching en leerlingenzorg. Sinds dit schooljaar heeft ze dan ook een nieuwe functie als intern begeleider in het VSO.
Lonneke staat voor oplossingsgericht werken en vindt daarnaast dat mensen vooral zelf moeten nadenken en hun eigen verantwoordelijkheden moeten nemen. Dit gekoppeld aan Bergen op Zoom, is er volgens haar veel ruimte voor verbetering. Het gaat haar namelijk aan het hart dat het zo slecht gaat met deze gemeente.
Het is hierbij voor haar van belang dat de keuzevrijheid voor burgers en ondernemers altijd voorop staat. En wat zou het daarnaast fijn zijn als deze mooie stad weer eens gaat bruisen, waar het ooit zo goed in was. De leefbaarheid moet weer omhoog voor jong en oud!