fbpx

Belang van Nederland (BVNL) doet in steeds meer gemeenten mee met de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 plaatsvinden. Ook Bergen op Zoom wordt aan het rijtje toegevoegd. BVNL is al vertegenwoordigd in de Brabantse Statenfractie, met drie Bergse leden: Eric de Bie, Camiel van der Meeren en Maikel de Bekker. Zij zetten de Bergse afdeling op poten, momenteel zoekt het drietal kandidaten voor de kieslijst en werkt aan een verkiezingsprogramma.

“Wij verwachten met een klassiek-liberaal geluid een goed resultaat neer te zetten in maart, waarbij we zeker niet weglopen voor het nemen van bestuursverantwoordelijkheid,” aldus Statenlid Eric de Bie, die kritisch is op de energietransitie. “We zijn fél tegen de wildgroei aan velden met zonnepanelen en windparken. De grond is te schaars om die vol te leggen met panelen.” 

Van Haga vol vertrouwen

Vanuit Den Haag reageert Belang van Nederland voorman Van Haga blij met weer een gemeente waar in maart op Belang van Nederland kan worden gestemd. “We groeien als kool en hebben al duizenden leden. Met Team De Bie weet ik dat Bergen op Zoom ook in goede handen is”, aldus Van Haga.

Categorieën: Gemeenteraad